Web Content Viewer (JSR 286)

Juventus Stadium

Juventus nye stadion blev Indviet den 8. september 2011 og er blevet dedikeret til dem, der ønsker at opleve fodbolden i alle dens aspekter. Takket være den nye struktur kan alle nyde godt af det nye stadion. Fansene kan bedre mærke spændingen ved at sidde næsten helt inde på banen. Familierne kan slappe af i et fredeligt og sikkert miljø, hvor der også bliver tænkt på børnene med forskellige servicer for de små. Og stadionet giver også muligheder til dem som ønsker at kombinere fornøjelsen ved spillet med forretninger.

Juventus Stadium har 41.000 pladser, herunder 3.600 Premium, pladser som alle har et fantastisk view ud over banen, som ikke er set før. Dette kan gøres muligt på grund af fraværet af barrierer og af en minimumsafstand på bare 7,5 meter fra grønsværen.

Det innovative sort-hvide sportsanlæg introducerer et helt nyt koncept af et stadion, der ikke alene er åbent om søndagen, men hele ugen. Et slags torv der er åbent, rummeligt og fuld af tjenesteydelser: fra barer og restauranter til butikker og baby parkeringspladser.

På et senere tidspunkt i projektet er Museum of Juventus blevet opført. Museet åbnede den 16. maj 2012 og ligger på den østlige side af stadion. I samme område skal der også bygges et socialt hjemsted for klubben, hvor der bl.a. vil være en række boldbaner til Juventus fodbold skoler og andre grønne områder. Området vil ved færdigudviklingen være på godt 200.000 kvadratmeter.