30.05.2015 03:50 - in: Tim S

      Juve umumkan 22 nama pemain dalam skuadnya untuk menghadapi Verona

      Share with:
      • 1
      • 3
      • 2
      Massimiliano Allegri mengumumkan nama-nama pemain dalam skuadnya yang akan pergi berkunjung ke Stadion Marc antonio Bentegodi besok malam untuk melakoni pertandingan terakhir Serie A musim ini

      Massimiliano Allegri telah mengumumkan 22-pemain untuk Juventus dalam melakoni pertandingan terakhir Serie A musim ini melawan Hellas Verona di Stadio Marc antonio Bentegodi besok malam.

      Skuad yang berangkat ke Verona adalah:

      1 Buffon
      3 Chiellini
      5 Ogbonna
      6 Pogba
      7 Pepe
      8 Marchisio
      9 Morata
      10 Tevez
      11 Coman
      14 Llorente
      17 De Ceglie
      19 Bonucci
      20 Padoin
      21 Pirlo
      23 Vidal
      26 Lichtsteiner
      27 Sturaro
      30 Storari
      32 Matri
      33 Evra
      37 Pereyra
      42 Del Favero

      Share with:
      • 1
      • 3
      • 2
      Information on the use of cookies
      This website uses cookies and, in some cases, third-party cookies for marketing purposes and to provide services in line with your preferences.
      If you want to know more about our cookie policy click here.
      By clicking OK, or closing this banner, or browsing the website you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.